KAPITAALSOPROEP

Dit jaar staan er bij Noordlicht nog een aantal projecten op stapel waaronder het grote project op de gebouwen van het militair kwartier ‘Majoor Housiau’ in Peutie waar we in investeren samen met Ecopower en Pajopower. Dit gaat over een installatie ter grootte van 4760 kWp – goed om het gebruik van 1210 gemiddelde zinnen af te dekken. Om al deze projecten te financieren vanuit Noordlicht, willen we dit jaar een kapitaal van 1,1 miljoen euro ophalen.

  • We verhogen hiervoor het maximaal aantal aandelen per vennoot tot 80 (20.000 euro)
     
  • In totaal zoeken we dus een 4400-tal nieuwe vennoten die elk 1 aandeel willen kopen, of een 440-tal die er elk 10 willen kopen, of een 55-tal die er elk 80 willen kopen, of vooral een mengeling van die allen
     
  • Het fiscaal voordeel via de taxshelter valt weg, maar dat geeft ons de mogelijkheid om een dividend uit te keren (maximaal 6%). Zo werd op de Algemene Vergadering beslist om over het resultaat van 2023 een dividend uit te keren van 4% bruto.

Aarzel dus niet om vrienden, kennissen en familie aan te moedigen om vennoot te worden of het nu om 1 of meerdere aandelen gaat.

Doe mee: https://www.noordlicht.be/doe-mee/word-cooperant.html

Ben je al coöperant?

Maak dan het bedrag voor de aanvullende aandelen over op onze rekening BE27 5230 8115 0073 onder vermelding van je lidnummer (zie hiervoor de mail die we 17 februari 2024 hebben verstuurd of je laatste overzicht van aandelen) !

Voor gedetailleerde informatie over de kapitaalsoproep zie de Informatienota 2023